Atac cu premeditare la Ianis? Hagi a spus lucrurilor pe nume: „Au gândit-o de la vestiare, a fost premeditat”

0

Viitorul se pregăteşte de meciul din Cupa României în faţa celor de la FC Hermannstadt, iar Gică Hagi a decis să lase acasă o parte dintre titularii formaţiei de la malul Mării Negre.

Printre aceşti se numără şi Ianis, fiul „Regelui”, care a fost la un pas de o accidentare gravă în ultimul meci din Liga I Betano, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-0.

Intrarea urâtă a lui Ousmane Viera i-ar fi putut compromite cariera lui Ianis.

Ianis este ok, după meci am acceptat să meargă la interviuri. E mai bine, are plaga aceea care e destul de mare, dar se mişcă, face antrenament, dar e ok, d-asta nu s-a pus în discuţie să vină la acest meci.

S-a văzut că intenţia jucătorului a fost de a-i rupe piciorul unui fotbalist tânăr şi cred eu că nu trebuie să evităm să spunem acest lucru, Ianis a avut noroc, să spunem că a fost destul de abil acolo, a reacţionat foarte bine, a lăsat piciorul foarte moale, dacă nu, era altceva.

Bine că nu s-a soldat cu nimic, vorbim doar de o intenţie gravă a unui jucător, care fără a juca fotbal, a încercat să-i facă rău altui jucător, care cred eu că şi el trebuie să înveţe din acest lucru.

De aceea nici nu am vrut să facem nu ştiu ce apel sau chiar dacă conducătorii ne-au zis că există un articol şi să facem, dar noi nu căutam asta, căutăm să jucăm fotbal, atât. Vrem să iasă toţi de pe teren sănătoşi, toţi sunt sportivi şi între ei, chiar dacă există contact pentru că este un sport de bărbaţi, nu trebuie să ai niciodată intenţie„, a spus Hagi, în cadrul conferinţei de presă susţinută înaintea meciului din Cupa României cu FC Hermannstadt, care însă l-a arătat cu degetul şi pe tehnicianul lui Sepsi, Eugen Neagoe, pe care îl consideră vinovatul principal în faza „intrării criminale” la piciorul lui Ianis:

„S-a văzut intenţia clar,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.