Apple News+ îți dă toate revistele de top la preț de Netflix

0

Pe lângă Apple Arcade și Apple TV+, gigantul din Cupertin a anunțat aseară noul său serviciu pentru acces la reviste cu abonament. Este intitulat Apple News+.

Dacă îți place să citești reviste și te entuziasmează maxim grafica de înaltă de rezoluție pe care o experimentezi pe iPad sau iPhone, Apple ți-a pregătit o surpriză. În loc să cumperi un nou număr al revistei care te încântă prin intermediul unui serviciu ca Zinio, poți plăti un abonament la Apple News+ și vei avea acces la peste 300 de reviste de top într-un format optimizat pentru iPhone, iPad și Mac.

În plus, pe lângă revistele pe care le îndrăgești, Apple News+ îți va oferi acces la ziare de top și conținut digital exclus de la o serie de alți publisheri din diverse colțuri ale lumii. Întregul conținut este prezentat într-o formă cât se poate de ”frumoasă, convenabilă și atent selecționată” în interiorul unei versiuni actualizate a aplicației Apple News.

În continuare vei avea acces la conținutul gratuit din Apple News, dar News+ va fi varianta premium a aceluiași agregator informațional. Diferența majoră va consta în faptul că, prin intermediul noului serviciu cu abonament, vei avea acces la publicații întregi, similare ca și conținut cu ceea ce întâlnești la stadul de reviste din mall. Nu vom vorbi doar de câteva editoriale sau știri.

Printre publicațiile care s-au angajat deja să ofere conținut editorial prin intermediul Apple News+ se numără The Atlantic, Better Homes & Gardens, Bon Appétit, Condé Nast Traveler, ELLE, Entertainment Weekly, ESPN The Magazine, Esquire, Food & Wine, Good Housekeeping, GQ, Health, InStyle, Martha Stewart Living, National Geographic, New York Magazine, The New Yorker, O, The Oprah Magazine, Parents, People, Real Simple, Rolling Stone, Runner’s World, Sports Illustrated, TIME, Travel + Leisure, Vanity Fair, Vogue, WIRED, Woman’s Day, The Wall…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.