Aplicația care te face mai atrăgător (ca să ai succes pe net, probabil)

0

Prisma Labs, startup-ul din spatele nebuniei cu filtre stilizate aplicate pe fotografii din urmă cu câțiva ani, lansează Lensa, o nouă aplicație vrea să te facă mai frumos decât ești cu adevărat.

Aplicația se numește Lensa și este descrisă ca fiind un fel de „Photoshop prin apăsarea unui singur buton” și oferă o suită de funcționalități de editare a fotografiilor menite să facă portretele mai frumoase. Cu Lensa îți poți albii dinți, netezi pielea și alte asemenea lucruri care să te facă mai frumos decât în realitate.

De asemenea, există și opțiunea de a adăuga un plus de bokeh (încețoșarea fundalului) fotografiei, exact cum fac modurile portret regăsite pe multe camere foto de la mai mulți producători de smartphone-uri.

Aplicația ar fi capabilă să corecteze și distorsiuni ale imaginii, precum un selfie realizat prea aproape de față. „Algoritmul nostru reconstruiește fața în 3D, apoi repară acele distorsiuni”, au explicat creatorii aplicației.

Probabil îți zici că există zeci de alte aplicații care oferă filtre de înfrumusețare sau cu care poți să retușezi un portret. Cu ce e special Lensa? Ei bine, creatorii ei susțin că aici apare în funcțiune inteligența artificială care ar trebui să te scutească să mai pierzi timpul prin setări.

Aplicația folosește inteligența artificială pentru a te face mai atrăgător

În cel mai bun scenariu, ar trebui să apeși pe un buton și Lensa să te facă mai frumos, fără să-ți mai bați capul cu diferitele metode de retușare.

În același timp, Lensa oferă și funcțiile clasice de retușare precum ajustarea constrastului, saturației, temperaturii și așa mai departe. Aplicația Lensa este disponibilă deocamdată doar pe iOS, dar ar trebui să ajungă pe Android din ianuarie 2019 și este gratis. Totuși, există posibilitatea de a te abona pentru 4,99 de dolari și să primești mai multe…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.