apelurile Facetime nu vor mai fi niciodată la fel

0

La scurt timp după evenimentul în care au fost anunțate noi sisteme și tablete Apple, gigantul din Cupertino a început propagarea noului iOS 12.1.

În urmă cu câteva luni, când am aflat toate detaliile despre iOS 12, s-au făcut primele mențiuni referitoare posibilitatea unor apeluri Facetime în grup. De la lansarea servicilui de videoconferință, erai limitat la dialoguri între două persoane, prin intermediul protocolului Apple. Funcția respectivă nu a fost însă disponibilă în versiunea inițială de iOS 12, dar a fost implementată odată cu iOS 12.1.

Același update lansat în urmă cu câteva ore, facilitează utilizarea telefoanelor iPhone Xs, Xs Max și iPhone Xr ca terminale dual SIM. Aceasta este o noutate foarte importantă pentru Apple, în contextul în care, compania americană a evitat să incorporeze funcționalitatea cu pricina în smartphone-urile sale timp de mai bine de un deceniu.

Pe lângă cele două funcții noi detaliate mai sus, există o serie de alte beneficii pentru care ar fi bine să-ți instalezi actualizarea. Lista lor completă poate fi analizată mai jos și provine direct de la Apple.

iOS 12.1 oferă în premieră funcționalitatea FaceTime de grup, adaugă peste 70 de emoji noi și furnizează compatibilitate pentru funcționalitatea Dual SIM cu eSIM pentru iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone XR. De asemenea, această actualizare include corecturi de probleme și îmbunătățiri.

FaceTime de grup

  • Permite realizarea de apeluri video și audio cu până la 32 de participanți simultan
  • Conversațiile sunt criptate “end-to-end” pentru a vă proteja intimitatea
  • Porniți o conversație FaceTime de grup direct dintr-o conversație de grup din Mesaje sau alăturați-vă oricând unui apel activ

Emoji

  • Adaugă peste 70 de emoji noi, inclusiv personaje noi cu păr roșcat, cărunt și creț, emoji noi pentru persoane fără păr, emoticoane cu fețe mai expresive și…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.