Apărare jenantă, înfrângere dură! CSM Bucureşti a fost surclasată de Gyor în primul meci din grupa principală a Ligii Campionilor. Crina Pintea a dat recital pentru campioana Ungariei

0

CSM Bucureşti a debutat cu o înfrângere la scor în grupa principală 2 a Ligii Campionilor, scor 27-36 pe terenul echipei Gyor. Campioana României a avut o primă repriză sub orice critică în apărare, perioadă în care a încasat un număr record de goluri de când joacă la acest nivel – 22 de goluri. Pentru ca gustul să fie şi mai amar după această seară, cea mai bună jucătoare a meciului a fost o româncă, pivotul Crina Pintea, tranferată în această iarnă de Gyor.

  • Următorul meci va fi pe 2 februarie, la Bucureşti, în compania echipei Krim Ljubljana
  • Crina Pintea a fost golgheterul partidei, cu 9 goluri. A fost şi meciul de debut al pivotului României într-un meci în Liga Campionilor.

Filmul meciului:

Gyor – CSM Bucureşti 36-27 (FINAL)

Afentaler închide tabela la 36-27, după un gol de la 7 metri. CSM Bucureşti suferă o înfrângere grea de tot!

► Crina Pintea face o partidă fabuloasă şi ajunge la 9 goluri din tot atâtea aruncări. Lazovic reduce din handicap, 35-26.

► Andrea Lekic şi Crina Pintea duc o bătălie la distanţp pentru titlul de golgheter în acest meci. Ambele ajung la 8 goluri. Marchează şi Oana Manea.

► Knedlikova şi Kristiansen refac diferenţa maximă, 33-23 (min. 54).

► Jovanka Radicevic punctează la impresia artistică, prin Jovanka Radicevic, cu o boltă peste portarul advers, 31-23.

► După o nouă realizare a interului Barbara Lazovic, Crina Pintea revine pe teren şi se evidenţiază imediat, prin obţinerea unei arjncări de la 7 metri. A marcat Kristiansen, 31-22 (min. 51).

► Barbara Lazovic marchează cu şansă, iar la faza imediat următoare Grubisic partează o aruncare de la 7 metri. Diferenţa scade la opt goluri, după o reuşită a extremei Radicevic de la 7 metri, 29-21

► Inevitabilul s-a produs, Gyor a ajuns la 10 goluri diferenţă, scor 29-19 (min. 45). A marcat…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.