Anunţ important venit de la U Craiova! Devis Mangia, moment de sinceritate când a fost întrebat despre demisie

0

Antrenorul lui U Craiova, Devis Mangia, a prefaţat derby-ul cu CFR Cluj, programat duminică, de la ora 20.30, pe „Ion Oblemenco”, în etapa a 4-a a play-off-ului. Italianul spune că are probleme de lot, dar acestea nu mai contează în acest moment al sezonului, în care echipa nu mai are voie să facă paşi greşiţi. Mangia nu ia în calcul să-şi dea demisia nici dacă U Craiova pierde şi al treilea derby într-o săptămână, după eşecurile cu FCSB şi Viitorul.

Mangia a dorit să-i asigure pe fanii olteni că nu e dispus să-şi dea demisia, în urma rezultatelor mai slabe din ultima parte a sezonului: „Este exclus să-mi dau demisia, nu face parte din mentalitatea mea. Momentele bune sau mai puţin bune fac parte din meseria de antrenor, publicul reacţionează în funcţie de rezultate”, a declarat italianul. 

U Craiova o va întâlni pe CFR Cluj pe teren propriu, duminică, de la ora 20:30: „Este un meci dificil, întâlnim campioana, liderul. E clar că dacă nu câştigăm şansele la titlu vor scădea şi mai mult. Important este ce demonstrăm pe teren, nu mă interesează să avem prima şansă înainte de meci. Avem o singură zi pentru a pregăti meciul cu CFR şi nu avem multe soluţii, nu avem posibilitatea de a schimba mulţi jucători. Nu mă interesează acum calendarul, ci doar acest meci şi vrem să facem totul pentru a câştiga. În fotbal, după un meci urmează altul şi apare astfel şansa de a uita eşecul, avem şansa să arătăm că suntem o echipă de valoare. Această echipă a avut tot timpul atitudine, dar trebuie să demonstrăm personalitate şi mentalitate, să fim concentraţi, nu mai avem ocazia de a greşi în acest moment al sezonului. Dacă vom câştiga, putem reintra în lupta pentru titlu. În schimb, CFR rămâne lider şi cu prima şansă la titlu…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.