Andra și Măruță au votat! Și-au pozat buletinele și a transmis un mesaj ferm

0

Andra și Cătălin Măruță au votat, duminică, 26 mai, pentru alegerile europarlamentare și pentru referendumul pe Justiție. Cei doi s-au pozat în timp ce așteptau să voteze, apoi și-au făcut poze cu buletinele pe care era lipită inscripția ”votat”.

Andra și Cătălin Măruță, poză cu buletinele, după ce au votat

Andra și soțul ei, Cătălin Măruță, au postat mai multe imagini, printre care și una cu buletinele lor, după ce li s-a pus abțibildul ”votat”. Aceștia au transmis și fanilor îndemnul să iasă la vot, printr-o postare pe Facebook.

”E.U Yes la VOT ! @catalin_maruta @ Bucharest, Romania”,  fost mesajul postat de artistă pe conturile ei de socializare. Acesta a fost primit cu mult entuziasm de către cei care o urmăresc în spațiul online.

Cătălin Măruță și Andra și-au fotografiat buletinele, după ce au vitat

Românii votează azi pentru europarlamentare și referendumul pe Justiție

Românii din țară și din străinătate votează astăzi pentru alegerile europarlamentare, iar cei are doresc își exprimă votul și pentru referendumul pe Justiție. Până la ora 15.00, s-a înregistrat o prezență mult mai mare la vot, decât în ceilalți ani. Cifrele arătau așa: 26,78 %, iar la referendum 22,83%.

Aproape 19 milioane de români au drept de vot, pe listele electorale. Din totalul de alegători înscrişi în Registrul electoral, exceptându-i pe cei cu drepturile de vot radiate, un număr de 700.843 de cetăţeni români cu drept de vot au domiciliul sau reşedinţa în străinătate şi sunt posesori de paşaport CRDS. Numărul total de alegători români înscrişi în listele electorale permanente (persoane care au domiciliul sau reşedinţa în România) este 18.267.997 de persoane”, informează Autoritatea Electorală Permanentă, într-un comunicat.

”La generarea listelor electorale permanente pentru referendumul naţional consultativ convocat de preşedintele României nu au…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.