Andi Moisescu și Florin Călinescu au conversații interzise minorilor

0

Libertatea: La al nouălea sezon „Românii au talent”, poți spune că mai sunt lucruri care te impresionează sau crezi că ai văzut totul?
Andi Moisescu: După primele 4 sezoane, am crezut, la un moment dat, că le-am văzut pe toate. Exact un moment a și ținut impresia asta, până am dat cu ochii de următorul moment neașteptat. De atunci, am înțeles că întotdeauna va exista cel puțin ceva ce n-am mai văzut. Anul ăsta am avut parte de cele mai multe astfel de momente. Unul dintre ele e chiar butonul meu auriu.

S-a întâmplat să rămâi apropiat cu vreunul dintre concurenți?
De fiecare dată. Cred că am cel puțin un concurent din fiecare ediție. Cu câțiva dintre ei mă întâlnesc chiar des la evenimente. Iar asta mă bucură cel mai tare, pentru că îmi demonstrează puterea pe care acest show o are de a schimba viața unor oameni talentați.

Dacă ar fi fost „Românii talent” când erai tânăr, te-ai fi înscris?
Probabil că mi-aș fi încercat și eu talentul, da. Dacă la 17 ani mi-am luat inima-n dinți și m-am prezentat la un concurs de DJ, pe care l-am și câștigat – și așa am ajuns cel mai tânăr DJ într-un post de radio, în 1990! -, cel mai probabil aș fi făcut asta și la un concurs de talente.

De fiecare dată te-au emoționat prestațiile copiilor. De ce?
De fiecare dată mă emoționează prestațiile bune. În ce-i privește pe copii, în mod special, mă bucur că ei au azi șansa pe care generația mea nu a avut-o, aceea de a-și transforma pasiunea în profesie, în anumite cazuri chiar încurajați și de părinți. Să văd asta într-o emisiune TV, chiar mă emoționează cu adevărat!

Ce faci în pauze?
Citesc, mai studiez lucruri care mă pasionează sau dezbat cu maestrul Călinescu teme fierbinți. Unele dintre ele sunt atât de fierbinți, încât momentele cu pricina nu pot fi difuzate!

Cum este Andi în ziua lui liberă?
Din când în când, dar…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.