Anda Adam și fiica ei de 3 ani cântă împreună. Evelin are doar 3 ani!

0

Anda Adam și Evelin au fost la eveniment asortate, amândouă în rochii albastre de prințesă, ca Elsa, îndrăgitul personaj din celebrul film de animație „Regatul de gheață”. Dezinvoltă, fiica artistei a surprins plăcut audiența cu o prestație live. La 2 ani și 11 luni, Evelin îi calcă deja pe urme celebrei sale mame!

„Primul concert al Evelinei în mall! Ea cântă de foarte mult timp acasă și a cântat și pe la evenimente, când a fost cu mine. Am avut și un scandal cu ea, pentru că îmi lua microfonul din mână și eu, practic, nu puteam să țin concertul, pentru că ar fi vrut ea să cânte! Ca atare, am mai avut un eveniment la care am fost nevoită să îi dau un alt microfon, eu am avut microfonul meu, ea a avut microfonul ei și am cântat împreună, pentru că nu am putut altfel”, a declarat, pentru Libertatea, Anda Adam.

Vedeta spune că nu a împins-o pe micuță către muzică și că este uluită de faptul că Evelin nu are absolut deloc emoții în fața publicului. „Eu nu o influențez, este alegerea ei ce vrea să facă în viață, dar eu, în sufletul meu, 90% cred că o să facă muzică, pentru că îi văd atitudinea, îi văd talentul și văd către ce are ea deschidere și cred că asta îi place extrem de tare. E fascinată de cântat, de dansat. Niciodată nu am să-i spun, dacă ea vrea să devină, de exemplu, IT-ist: «Nu, mami, eu vreau să devii cântăreață!». Este ceva ce vreau să își aleagă singură în viață”, a subliniat Anda.

Mai vrea un copil. Eu de la început mi-am dorit doi, m-am rugat să am gemeni”

Artistei îi priește rolul de mamă și este încântată de evoluția micuței. Ea și soțul ei, Sorin Andrei, au în plan mărirea familiei. Ne dă cântăreața o veste în acest sens? „Deocamdată, nu, dar mi-aș mai dori un copil. El zice că e pregătit, dar la ei efortul este minim, ca atare, ei mereu vor fi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.