Anastasia Soare, sărbătorită de Naomi Campbell la Ambasada României de la Paris

0

Anastasia Soare, românca supranumită „regina sprâncenelor la Hollywood, cea care a creat un imperiu beauty inovând și dezvoltând produse profesionale specializate, a fost în centrul atenției seara trecută la Paris, în cadrul unui eveniment care i-a onorat parcursul în industrie.

„Evenimentul Sephora Loves Anastasia a avut loc la Ambasada României de la Paris în prezența Ambasadorului român, a unor personalități din industrie, make-up artiști și influenceri. Loredana Groza a susținut un concert mixând piese românești cu cover-uri internaționale, acompaniată de Agurida. S-a încins chiar și o horă între români, francezi, americani. Spre sfârșitul serii a apărut și Naomi, buna prietenă a Anastasiei„, a relatat Roxana Voloșeniuc, redactor șef ELLE.

Modelul Naomi Campbell a avut o apariție surprinzătoare la eveniment, purtând o rochie lungă, semnată Iris Van Herpen, și o perucă tunsă bob, brunetă. Naomi a fost însoțită de fotograful și bunul ei prieten, JR.

În luna septembrie a anului trecut, Anastasia Soare a încheiat un parteneriat cu fondul TPG, care, potrivit declarațiilor sale, îi va permite să-și extindă afacerea în Asia și în Europa, dar și în mediul online. Parteneriatul între Anastasia Beverly Hills, compania Anastasiei Soare, și TPG, un fond privat de investiții, fusese anunțat încă din iunie 2018. La vremea anunțului, nu au fost dezvăluite mai multe detalii. TPG este o companie care a ajuns să dețină astăzi operațiuni de mai mult de 84 de miliarde de dolari. Conform Business Wire, achiziția va conduce la dezvoltarea companiei deținută de româncă pe piețele online și internaționale.

Citește și:
Best streetstyle looks @Săptămâna Modei de la Paris Fall/Winter 2019

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.