Alfa Romeo Stelvio va avea un frate mai mic: conceptul Tonale anunță un SUV compact plug-in hybrid

0

Alfa Romeo Tonale este conceptul care anunță un viitor SUV compact plug-in hybrid, primul din istoria constructorului italian. Celebra grilă Scudetto și designul dinamic stau la baza viitorului SUV pregătit de Alfa Romeo.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

În urmă cu o săptămână, Alfa Romeo și-a anunțat “oferta” cu care va veni la salonul de la Geneva. Pe lângă SUV-ul Stelvio în versiune Ti și ediția limitată “Alfa Romeo Racing” pentru Giulia Quadrifoglio și Stelvio Quadrifoglio, italienii au prezentat acum un prototip ce anunță lansarea unui nou model în gamă.

Conceptul Alfa Romeo Tonale prefigurează un SUV compact plug-in hybrid, primul din istoria constructorului.

Inspirați de tradiția bogată a companiei, designerii italieni au creat un SUV care beneficiază de celebra grilă Scudetto și care împrumută elemente de design de la modele deja consacrate.

Spre exemplu, blocurile optice “3+3” aduc aminte de modele precum 159 sau Brera, iar dimensiunile conceptului ne duc cu gândul la un Stelvio mai mic.

Alfa Romeo Tonale promite să ofere performanțe ridicate și plăcerea de a conduce într-un segment de piață bine populat. Totodată, italienii susțin că interiorul va fi “orientat către șofer”, asigurând în același timp confortul pentru toți pasagerii.

Tonale va avea un instrumentar de bord complet digital, alături de un ecran touchscreen de 10.25 inch. În ceea ce privește sistemul de infotainment, italienii pregătesc introducerea a două noi opțiuni.

“Alfista” promite o interfață care să asigure cele mai noi informații despre brandul italian și, cel mai important, va oferi detalii despre evenimentele și întâlnirile pasionaților din cluburile Alfa Romeo.

“Paddock” este o platformă…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.