Alex Filip a revenit în ”Ultimul Trib”

0

Față în față pe terenul de luptă, membrii ambelor echipe au câte un șoc după ce observă că doi concurenți nu mai sunt prezenți. Mai întâi, Lemurii află de tragedia care a avut loc în familia lui Dima, iar cei mai mulți dintre ei înțeleg abia atunci care este motivul dureros pentru care artistul se avânta în fiecare joc de parcă ar fi fost ultimul. ‘ ‘Nu voia să facă din tot jocul acesta un act de caritate’, a spus Sorin Brotnei.

„Îmi pare foarte rău pentru modul în care Dima a plecat, nu credeam că mai este cineva aici care a venit cu același risc”, a spus Neli, care a trăit o experiență asemănătoare la sosirea în Madagascar, când a aflat că mama sa s-a stins în urma unei îndelungi suferințe. Totodată, fetele rămase în echipa Corcodililor observă că Alex Filip, fostul lor căpitan, a dispărut din rândul Lemurilor, la doar câteva zile după ce acesta a fost transferat. Vestea le-a spulberat acestora orice urmă de speranță că îl vor putea lua înapoi în echipă dacă ar câștiga una dintre probe.

„Concursul acesta are un ciclu care se regăsește și în viață. Este foarte imprevizibil și de multe ori se caracterizează printr-un val care te zăpăcește, apoi nu vine o pauză, ci un alt val’, a spus dezamăgit și gimnastul Mircea Zamfir.

Cu toate acestea, Silviu Mircescu a mărturisit că gestul i s-a părut unul normal, având în vedere că s-a simțit dator să își protejeze coechipierele. „Eu i-am promis lui Alex că orice s-ar întâmpla, o să protejez fetele, cu orice risc. Nu poți să stai în acest concurs și să fugi – ori lupți cu orice risc, ori pleci acasă. Sunt oameni care s-au pitit după copac și alții s-au luptat pentru ei”, a explicat Mircescu.

În timp ce aceștia s-au întors pe insulă pentru a se reface, într-un resort din Madagascar, Alex Filip, care încă nu plecase spre România, a primit o ofertă pe care a…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.