Adriana Bahmuţeanu a pierdut lupta cu kilogramele! Fosta soţie a lui Silviu Prigoană a ajuns de nerecunoscut. Imagini ireale cu vedeta

0

S-au dus vremurile când Adriana Bahmuţeanu se mândrea cu o siluetă suplă! Fosta soţie a lui Silviu Prigoană a ajuns de nerecunoscut, după ce a acumulat kilograme bune. 

Weekend-ul trecut, vedeta tv s-a numărat printre cei 300 de invitaţi de la nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă. Dacă altă dată făcea furori cu trupul tras printr-un inel, de data aceasta, Adriana Bahmuţeanu a reuşit să îi şocheze pe toţi. 

Adriana Bahmuţeanu a pierdut lupta cu kilogramele!

Îmbrăcată într-o rochie mulată, argintie, lungă, fosta prezentatoare de la Antena Stars şi-a etalat ‘şunculiţele’ acumulate în ultima perioadă. Toate kilogramele pe care reuşise să le dea jos la un moment dat s-au întors în număr mai mare pe trupul Adrianei, iar acum abia dacă mai încape în ţinute mulate. 

Nu ştim dacă Adriana Bahmuţeanu a renunţat la dietele sale, însă aceasta s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, în ultimele luni. 

În urmă cu aproape o lună, vedeta a fost operată de urgenţă, după ce o plasă pe care medicii i-au pus-o în urmă cu cinci ani s-a rupt şi s-a agăţat de intestine. Din fericire, intervenţia a decurs bine, iar Adriana s-a recuperat destul de rapid. 

Adriana Bahmuţeanu a fost operată la o clinică din Capitală, după ce o plasă pe care medicii i-au pusă în urmă cu cinci ani s-a rupt şi s-a agăţat de intestine. 

„E o cumpănă, dar m-a ajutat Dumnezeu. Aveam risc de deces dacă mai întârziam două zile. Acum cântaţi-mi Prohodul. A fost o situaţie de urgenţă, iar doctorii nu s-au aşteptat să dureze şase ore. Mi-a salvat viaţa medicul, vorbesc serios, s-a chinuit să-mi repare nu numai peretele abdominal, ci şi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.