Adrian Mutu împlinește astăzi 40 de ani

0

Actualul antrenor al echipei olimpice a celor de la Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite, se luptă pentru titlul de campion la categoria de vârstă sub 21 de ani, prima experiență pe care o are ca tehnician în străinătate, după ce-a salvat Voluntariul de la retrogradare în 2018.

Cum se simte „Briliantul” fotbalului românesc la 40 de ani?

„Forever young! Sunt împlinit de ceea ce fac, de familia mea”, a povestit Mutu pentru Libertatea.

De jumătate de an în Emirate, la Abu Dhabi, cu toate că are una dintre cele mai frumoase, dar și mai stresante meserii din lume, Adrian a slăbit cel puțin opt kilograme. Are la 40 de ani fizicul pe care-l avea pe vremea când era un „Il Bombardiere” la nivelul Seriei A, odată chiar golgheterul campionatului. Printre străini a întețit antrenamentele fizice, iar Mutu are un fizic de invidiat.

„Vizitele la sala de fitness se înmulțesc după o vârstă, dacă vrei să arăți în continuare decent. Le mai rărisem imediat după ce m-am lăsat, dar am revenit la programul normal. E important, mai ales după 35 de ani, să fim mai atenți și la ce mâncăm și să evităm excesele. În special noi, foștii sportivi de performanță, pentru că imediat se pun kilogramele și trebuie să stăm și mai mult la sală după aceea”, a mai comentat Mutu.

„Este o tigroaică, îmi aparține!”

Adrian Mutu este la a treia căsătorie, alături de Sandra, cu care are și-un copil, pe Tiago. Frumoasa lui soție, în vârstă de 25 de ani, Capricorn și ea precum „Briliantul”, l-a însoțit pe actualul antrenor în Emiratele Arabe Unite.

Cei doi sunt nedespărțiți, iar pozele publicate de ei în social media stau mărturie.

„Te-am plăcut. Te-am plăcut din prima clipă în care am pus ochii pe tine. Mi-am spus: Este o tigroaică, îmi aparține!”, a scris Adrian într-un mesaj publicat anul trecut.

Camera titanilor din fotbal

În autobiografia sa…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.