Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au luat casă nouă

0

Libertatea: Cât de diferită e realitatea pe care o trăiești alături de cei doi băieți față de ceea ce ți-ai imaginat că va fi?

Adela Popescu: E mult mai bine decât mi-am imaginat. E drept și că mi-am imaginat numai nenorociri. (râde) Cred că lucrurile se vor mai complica atunci când cel mic va mai crește și va intra puternic și cu tupeu pe teritoriul celui mare. Acolo cred că va începe provocarea adevărată pentru noi, părinții. Deocamdată e destul de multă liniște la noi în casă. În sensul că nu mai vorbește nimeni, adică suntem muți de oboseală…

Spuneai anul trecut că vreți să locuiți într-o casă mai mare. A avut loc mutarea?

Casa există, dar abia la vară ne vom muta. Suntem fericiți și abia așteptăm. Locuința în care stăm acum ne e tare dragă și am renovat-o cu dragoste, dar la momentul acela, eram doar noi doi și compartimentarea nu e chiar cea mai potrivită pentru o familie cu doi copii. Casa în care ne vom muta nu e neapărat mare, dar are designul minimalist pe care ni l-am dorit, plus împărțirea potrivită pentru familia noastră.

Cât de mult îl implici pe Radu în îngrijirea copiilor? Cum vă împărțiți sarcinile?

Fără Radu nu aș reuși. El a preluat aproape total responsabilitățile ce țin de Alexandru. În sarcina mea a rămas doar să îl iubesc, să mă joc cu el și să mă conectez cât de tare pot la sentimentele lui. Așa că fiecare se ocupă cu stoicism de câte un copil.  Cel mai frumos moment al zilei este când reușim să îi culcăm pe amândoi în același timp. Batem palma și ne uităm la Prietenii tăi’.

Andrei te lasă să dormi noaptea?

Hmm, așa și asa. Fiind alăptat, reprizele de somn sunt mai scurte. Cu toate astea, a avut într-o noapte 7 ore legate de somn. Bine, eu nu m-am bucurat de ele, întrucât ultimele trei tot îl păzeam să se trezească. Dar e clar că sunt eu mai pregătită, adică am…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.