Această greșeală de scriere dintr-un titlu despre Julia Roberts te va amuza cu siguranță

0

Un ziar local din Jamestown, New York, The Post-Journal, a devenit mult mai popular după ce a publicat un articol despre cariera actriței Julia Roberts, în vârstă de 51 de ani.

Dincolo de detaliile despre cariera de mai bine de 30 de ani a actriței, în articol s-a strecurat și o greșeală de scriere care a făcut ca totul să devină mult mai amuzant. Mai exact, greșeala se afla chiar în titlu și este una care a atras atenția imediat.

„Julia Roberts consideră că viața și găurile ei se îmbunătățesc odată cu vârsta” este titlul care a devenit viral. Evident, autorii și-au dorit să spună că „Julia Roberts consideră că viața și rolurile ei se îmbunătățesc odată cu vârsta”, însă deși a fost publicată varianta corectă o zi mai târziu, imaginile cu primul titlu au circulat peste tot pe Twitter.

În articol, Julia a vorbit despre cum vârsta i-a adus o posibilitate mai mare de a găsi roluri mai complexe.

„Știi, sunt fericită și mă distrez acasă, așa că ar fi nevoie de un efort mare pentru ca cineva să zică: ‘Uite, poți juca rolul ăsta în care ești fericită și te distrezi.Ei bine, fac asta doar acasă”, a declarat actrița.

Julia Roberts a făcut o declarație similară în octombrie, când a zis că are prea multă „experiență de viață” pentru a mai juca în comedii romantice. Ea a declarat că nu va mai juca probabil în alte comedii romantice după rolurile de succes din „Pretty Woman” și „Notting Hill”,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.