Academia Barcelonei se extinde în România şi ajunge şi la Bucureşti cu fotbal şi baschet. Perioada de desfăşurare şi modalităţile de înscriere

0

Entuziasmul cu care sunt primite camp-urile Barça Academy în România au convins organizatorii să extindă aria de acoperire a acestora. Astfel, după Cluj-Napoca, care a anunţat organizarea unui camp de fotbal (24-29 iunie) şi a unuia de baschet (2–6 iulie), a venit rândul ca şi Bucureştiul să găzduiască aceste două evenimente!

Cele două camp-uri din Capitală vor avea loc în perioada 2-7 iulie (fotbal) şi 8-13 iulie (baschet), înscrierile pentru cele două evenimente fiind deja demarate. Cei care vor să îşi educe copiii în spiritul şi valorile promovate de FC Barcelona o pot face pe site-ul oficial al competiţiei, www.barcaacademy.ro.

Barça Academy România se desfăşoară sub responsabilitatea direcţiei sport a FC Barcelona, care oferă antrenori, programe de antrenament şi stabileşte liniile de orientare pe care aceste camp-uri trebuie să le urmeze.

Barça Academy Româania este o tabără care se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 18 ani. Programul este implementat în acord cu filosofia şi strategia FC Barcelona. Peste 30.000 de copii din întreaga lume au optat în decursul timpului pentru taberele organizate de FC Barcelona, iar rezultatele au fost extraordinare.

Obiectivele Barça Academy sunt definirea unui model cuprinzator de educaţie, dezvoltarea pasiunii pentru sport, transmiterea valorilor reprezentate de FC Barcelona prin proiectele sale, astfel încât acestea să ajungă în fiecare colţ al lumii, împărtăşind filosofia şi viziunea clubului. Începând cu anul 2018, oraşul Cluj-Napoca a fost pus pe harta internaţională a campurilor de pregătire Barça Academy, prin organizarea primei ediţii a unui camp de fotbal.

Această metodă de şcolarizare, exportată în restul lumii, încearcă să extindă modelul Barça şi să promoveze metodologia…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.