A fost găsit avionul în care se aflau Emiliano Sala şi David Ibbotson. Anunţul oficial şi filmul incidentului care a şocat întreaga planetă

0

  • Duminică seară, pe 3 februarie, a fost găsit epava avionului în care s-au aflat Emiliano Sala şi David Ibbotson. Aeronava a fost găsită pe fundul Canalului Mânecii, la aproape două săptămâni de la incident. Autorităţile consideră că cei doi aveau şanse infime să scape cu viaţă.
  • Pe 30 ianuarie, autorităţile au recunoscut că luni, 28 ianuarie, au descoperit rămăşiţe ale epavei avionului cu care călătorea Sala spre Cardiff. 
  • În seara zilei de 21.01, avionul privat de tip Piper Malibu, care plecase din Nantes cu destinaţia Cardiff, a dispărut de pe radar deasupra Canalului Mânecii. La bord se aflau piltoul David Ibbotson şi atacantul Emiliano Sala. Joi după-amiază, autorităţile au anunţat că vor sista operaţiunea de căutare, după ce nu a fost găsită nicio urmă.
  • Familia lui Sala a achitat 150.000 de euro unei firme private pentru a relua căutările în Canalul Mânecii.

UPDATE 03.02, ora 23:30 Epava a fost descoperită. Au fost găsite mai multe bucăţi din epava avionului care-l transporta pe Emiliano Sala deasupra canalului Mânecii, anunţul fiind făcut de familia argentinianului, anunţă Sky Sports. Echipajul unei bărci din echipa de căutare a aeronavei a descoperit rămăşitele de pe fundul Canalul Mânecii duminică, potrivit lui David Mearns, un explorator marin care lucra alături de Filiala de Investigare a Accidentelor de Aviaţie, responsabilă de operaţiune. Conform celor aflaţi la faţa locului, şansele ca Sala şi Ibbotson să fie în viaţă sunt infime. Nu există informaţii cu privire la corpurile celor doi. Cel puţin nu la această oră.


UPDATE 03.02, ora 11:10 SkySports scrie că azi (n.r. – duminică, 3 februarie) va avea loc o nouă căutare privată a avionului…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.