A fost corectă neconvocarea celui mai bine cotat fotbalist român? Ioan Andone a comentat decizia lui Cosmin Contra: „Dacă va rămâne selecţioner în continuare, asta va trebui să facă”

0

Ioan Andone a fost întrebat dacă selecţionerul Cosmin Contra a procedat corect în momentul în care nu l-a convocat pe Ionuţ Radu, iar managerul general al lui FC Voluntari a fost de acord cu mutarea gândită de „Guriţă”. 

Ciprian Tătăruşanu va apărea poarta naţionalei de seniori în dubla cu Suedia şi Insulele Feroe, în timp ce Ionuţ Radu a fost păstrat de Mirel Rădoi la reprezentativa U21. Andone susţine că decizia e înţeleaptă, mai ales că naţionala mică are în faţă un turneu final foarte important. 

Ionuţ Radu este cel mai bine cotat jucător român în acest moment, valorând 12 milioane de euro, datorită sezonului foarte bun din poarta lui Genoa: ”Cred că selecţionerul Contra a procedat corect. L-a lăsat acolo unde a avut succes, la echipa naţională de tineret, l-a lăsat să cimenteze relaţiile. E foarte important asta. Pentru că CE de tineret din Italia e important pentru viitorul fotbalului românesc. Cred că a procedat corect, că el are un număr 1. El are un număr 1 la portar, pentru ce să îl mai aducă? Să îi dea 10 minute? Va intra după vară, după Campionatul European, va intra la competiţie cu Tătăruşanu. Asta e părerea mea. Va intra la competiţie… bine, poate Tătăruşanu să îi fie chiar rezervă. Campionatul European va fi o schimbare masivă la nivelul echipei naţionale mari. Dacă băieţii vor reuşi, poţi să rişti. Dacă va rămâne selecţioner în continuare, asta va trebui să facă”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport. 

Naţionala lui Cosmin Contra va debuta în preliminariile EURO 2020 în deplasarea cu Suedia şi acasă cu Insulele Feroe. Aşa arată lotul complet convocat de Cosmin Contra:

Portari: Ciprian Tătăruşanu (FC Nantes, 57/0), Costel Pantilimon (Nottingham Forest, 27/0), Florin Niţă (Sparta Praga,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.