A ”explodat” la FC Botoşani şi a răpus Sevilla. Jucătorul care a fost la un pas de bogaţii din Premier League a fost cules de moldoveni din Germania: ”L-am adus din Liga 4, pe un contract de 2.500 de euro”

0

Slavia Praga a produs cea mai mare surpriză a optimilor Europa League, după ce a eliminat Sevilla. Andaluzii sunt cei mai titraţi din istoria competiţiei, cu cinci trofee, dar nu au putut trece de cehii unde este legitimat şi fostul jucător al Craiovei, Alexandru Băluţă. Slavia a câştigat cu 4-3 în prelungiri, cu un fost jucător al celor de la FC Botoşani printre marcatori.

Michael Ngadeu-Ngadjui (28 de ani) a deschis scorul la Praga pentru echipa sa. Acesta este legitimat la campioana Cehiei din 2016, fiind transferat de la FC Botoşani, club care a încasat nu mai puţin de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Nu ar fi singura sumă pe care aceştia ar urma să o încaseze de pe urma acestuia, deoarece patronul Valeriu Iftime a păstrat nişte procente dintr-un viitor transfer al fundaşului. Acesta a fost aproape de un transfer în Anglia, la Fulham, dar mutarea nu s-a mai realizat:

”Eu am încă nişte procente de la Ngadeu, la următorul transfer. A fost în iarnă de a pleca la Fulham la o oră distanţă, bănuiesc că pleacă în vara asta. Modul de plată nu le-a convenit celor de la Slavia Praga. El la noi a ”explodat” pentru că l-am adus din liga a patra din Germania, pe un contract de 2.500 de euro pe care l-am crescut eu an de an fără ca eu să am clauze contractuale, pur şi simplu pentru modul în care se comporta.

Se impunea prin ce făcea, prin pregătire, joc. A învăţat şi limba româna la un moment dat. Eu ştiu că am vorbit la el în urmă cu un an şi jumătate, era un conflict la noi cu fostul antrenor Leo Grozavu şi mi-a zis: ‘Ce se întâmplă? Ce se întâmplă?’”, a spus Iftime pentru ProSport.

Patronul cleor de la FC Botoşani este de părere că Ngadeu nu va mai juca fotbal în România, cu atât mai puţin la echipa sa: ”Pentru…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.