A doua etapă a Campionatului Naţional de Super Rally a început la Mangalia

0

Zeci de autoturisme de mare putere s-au strâns, sâmbătă, la Mangalia, unde a început prima etapă din cea de-a doua ediţie a Campionatului Naţional de Super Rally. Printre participanţi se numără Raul Badiu, Titi Aur, Lucian Răduţ şi Costel Căşuneanu, alături de Mihai Leu, promotorul competiţiei.

Amenajarea traseului a fost făcută încă de vineri, cu securizarea perimetrului zonei de concurs, prin montarea de garduri, baloţi de paie şi parapeţi din beton.

Vineri seară, începând cu ora 20.00, în Piaţa Republicii din Mangalia, a avut loc şi prezentarea oficială a celor 40 de echipaje înscrise la start.

Concursul se desfăşoară pe parcursul zilei de sâmbătă. Începând cu ora 8.30, piloţii participanţi au pornit cu maşinile în recunoaşterea traseului, iar calificările şi întrecerea propriu-zisă au început la ora 9.30.

Seara, la ora 20.00, este programată festivitatea de premiere.

„Pentru ca acest eveniment sportiv să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, pe lângă securizarea traseului de concurs, organizatorii au luat decizia restricţionării totale a traficului rutier şi pietonal, sâmbătă, până la ora 21.00, pe traseul competiţiei, delimitat de următoarele străzi: intersecţia str. Portului cu str. Vânători (70 m în linie dreaptă) la linia de start/sosire, la dreapta, pe Aleea Teilor (150 m în linie dreaptă, în pantă), la stânga pe str. Oituz (în direcţia Geamiei-200m cu şicane), la stânga pe str. Ştefan Cel Mare, la intersecţia cu str. Oituz (aprox. 300 m cu şicane), în jos spre B-dul 1 Decembrie 1918, până la intersecţia cu str. Portului la Clubul Nautic), aprox. 150 m şi stânga pe str. Portului, tot înainte până la linia de start/sosire (intersecţia str. Portului cu str. Vânători), aprox. 150 m în linie dreaptă”, a…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.