A 11-a înfrângere consecutivă pentru Mihaela Buzărnescu. Sofia Kenin nu i-a permis lui „Miki” să zărească cerul senin, la Dubai: românca nu a mai punctat pe tabelă după primele cinci game-uri

0

Mihaela Buzărnescu (29 WTA) nu a reuşit nici la Dubai să întrerupă seria înfrângerilor consecutive, ajungând, luni dimineaţă, la al 11-lea meci pierdut la rând, la simplu. A doua rachetă a României a ţinut pasul doar în primele cinci game-uri, cedând de la 3-2 în primul set următoarele 10 game-uri disputate. Americanca Sofia Kenin (37 WTA) a avut nevoie de o oră şi 11 minute pentru a se impune în partida din primul tur, scor 6-3, 6-0. Simona Halep rămâne, astfel, singura reprezentantă a României în cursa pentru trofeul de simplu la turneul de categorie Premier 5 de la Dubai.

Diferenţa în primul set, de 35 de minute, s-a făcut în mare parte la eficienţa primului serviciu. Americanca a servit la peste 90% cu prima minge, câştigând 11 din 12 puncte, în timp ce românca s-a zbătut cu frecvenţa primei mingi la 50% şi eficienţă pe al doilea arareori apropiindu-se de valorea de 50%.

„Miki” a deschis ezitant partida, ratând primele trei prime servicii şi oferindu-i o bună oportunitate adversarei sale, însă a salvat game-ul pe lansare, revenind de la 0-40 şi finalizând, la mai bine de şase minute de la prima lovitură, cu un voleu-stop de rever câştigător. Greşelile au marcat startul de meci, iar Kenin a ratat un passing destul de accesibil care i-ar fi adus, în al doilea game consecutiv, 3 mingi legate de break. Ratând şi cu atacul spre tuşa laterală, dar şi pe centrul terenului, americanca i-a netezit româncei culoarul spre 2-1.

Abia în game-ul al cincilea, Mihaela Buzărnescu a reuşit, jucând mai agresiv şi scurtând punctele, să se impună la fel de lejer pe serviciu precum Kenin, punctând pe tabelă cu un hold la zero, pentru 3-2. A fost ultimul moment în care bucureşteanca în vârstă de 30 de ani a condus pe tabelă, dar şi ultimul game câştigat de ea. Problemele au revenit imediat pe…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.