5 mașini superbe care n-au intrat în producție, dar pe care le dorești

0

Mai multe automobile sunt pe placul tău, sunt convins, dar au existat cândva niște mașini concept care n-au ajuns în producție, dar ți-ai fi dorit ca viitorul lor să fie cu totul altul.

În general, mașinile concept îți dezvăluie ce ar fi posibil să se facă, dar într-un viitor mai îndepărtat, întrucât prezentul nu are mijloacele și tehnologia necesare.

Ți-am adunat câteva exemple ca să te bucuri măcar vizual de cum ar fi putut arăta lumea auto dacă aceste autoturisme ar fi fost produse.

Renault Fiftie (1996)

În mod clar, a fost o mașină cu mult înaintea vremurilor sale, iar dacă ar fi intrat în producție, ar fi “furat” imediat popularitatea lui Volkswagen Beetle. Renault Fiftie ar fi trebuit să fie urmașa lui Renault 4CV, iar asemănarea e izbitoare. Dar, n-a fost să fie, cum se zice.

Ford 021C (1999)

ford o21c

“Pune un copil să-ți deseneze o mașină și-ți va face ceva de acest gen”, a spus designerul lui Ford 021C, când a prezentat-o în 1999 la un salon auto de la Tokio.

ford o21c

Cel mai interesant este modul în care se deschid portierele. La acea vreme, se credea că așa ar fi trebuit să arate mașinile secolului XXI.

Alfa Romeo Kamal (2003)

alfa romeo kamal

Alfa Romeo s-a remarcat mai degrabă prin sedanuri sau modelele sport, mai puțin prin SUV-uri, dar asta nu înseamnă că nu a venit și cu idei splendide despre o mașină 4×4.

Alfa Romeo Kamal a fost prezentată la un salon auto de la Geneva, în 2003 și a existat inițial intenția a intra în producție, dar, cumva, proiectul a fost abandonat. Abia în 2016 a intrat pe palierul SUV-urilor cu modelul Stelvio.

Suzuki LC (2005)

suzuki lc

Micuță, compactă și cu un design foarte jucăuș, Suzuki LC a fost prima și singura dată prezentată în cadrul unei expoziții auto de la Tokio, în 2005. Acest autoturism a fost o reinterpretare modernă a vechiului Suzukight, prima mașină făcută de celebra companie japoneză. N-a avut nimeni planuri cu…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.