5 lucruri stupide pe care oamenii le-au făcut în avion și-au stricat totul

0

Transportul în comun scoate adeseori ce este mai rău din oameni – iar acest lucru se aplică și în cazul mersului cu avionul.

Deși mersul cu avionul ușurează transportul pe distanțe lungi, acesta poate fi de multe ori obositor și chiar terifiant, în funcție de norocul pe care îl ai. Dacă oamenii din zborul tău nu sunt cei mai luminați, experiența zborului poate fi chiar mai rea.

Un exemplu recent este cel al pasagerului din zborul PK702 al Pakistan International Airways, care pleca din Aeroportul Manchester. Pasagerul a deschis din greșeală ușa de la o ieșire de urgență în timp ce căuta baia, fapt care a dus la evacuarea pasagerilor înainte de decolare și întârzierea zborului cu opt ore.

Dar lucrurile au fost chiar mai rele de atât. Avionul a putut decola abia după ce 38 de pasageri s-au oferit voluntari să coboare, întrucât capacitatea de evacuare a aeronavei a fost redusă din cauza pasagerului neatent.

Însă oamenii pot face tot soiul de lucruri dubioase și – dacă este să fim sinceri – nesimțite la bordul avionului, iar mai jos găsești o listă cu cinci din cele mai rele.

Să ignori personalul de la bordul avionului

În încercarea de a mai prinde câteva minute prețioase cu telefonul mobil înainte de a-l da pe modul avion, mulți oameni ignoră complet personalul calificat de la bord când acesta arată procedurile de siguranță în cazul unei urgențe. Mulți oameni vin cu scuza că au mai văzut aceste proceduri de atâtea ori – însă acest lucru nu contează, pentru că în cazul unei urgențe reale, poți să le uiți foarte repede, mai ales dacă nu le-ai văzut în ziua respectivă.

Mai apoi, sunt acei oameni care nu ascultă instrucțiunile personalului de la bord orice ar fi, crezând că ei sunt mai presus de asta. Recent am fost chiar eu martora unor asemenea evenimente, ambele în același zbor. Într-unul din ele, un bărbat s-a ridicat în picioare și…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.