5 filme must-see dacă ești pasionată de modă

0

Fie că e o vineri seară în care ai zis „pas” mersului în club sau o dimineață ploioasă de duminică, nu există o metodă mai bună de a te relaxa decât alături de un film bun. Iar, pentru a atenua vinovăția „lenevitului” în fața unui ecran alături de un castron interminabil de popcorn, ți-am pregătit selecția celor mai bune filme cu tematica modă. De la documentare la comedii savuroase, din toate ai câte ceva de învățat. Acum că ai conștiința împăcată, hotărăște-te asupra unuia (minim), adu popcornul și apasă PLAY.

Filme must-see dacă ești pasionată de modă

  1. Diavolul se îmbracă de la Prada (2006)

Un clasic care nu se va demoda niciodată. Să fie oare datorită lui Meryl Streep, actrița din rolul Mirandei Priestly, personajul principal, puterea absolută în lumea modei? Ei încearcă să îi intre în grații noua sa asistenta, Andy Sachs, jucată de Anne Hathaway, căreia i se spulberă rapid fantezia slujbei ei glossy, înconjurată de celebrități și designeri de seamă, când își dă seama că șefa sa este dură precum un diavol.

  1. Prima luni din mai (2016)

Documentarul regizat de Andrew Rossi urmărește punerea la punct a celei mai populare expoziții de modă din istorie la Muzeul Mitropolitan de Artă din New York și a Galei Met, o strângere de fonduri la care participă în fiecare an multe vedete. În film își fac apariția și Anna Wintour, Karl Lagerfeld și Jean-Paul Gaultier.

  1. Dior and I (2014)

Rămânând în zona documentarelor, „Dior and I” prezintă, din culise, crearea primei colecții haute couture sub direcția lui Raf Simons la casa Christian Dior.

  1. Mic dejun la Tiffany (1961)

Bazat pe romanul lui Truman Capote cu același nume, „Mic dejun la Tiffany” este o comedie romantică cu Audrey Hepburn în rol pricipal. Se speculează că acesta a fost cel mai dificil rol de dus la capăt pentru Audrey, ea fiind o introvertită nevoită să joace o…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.