30 de zile în jurul lumii

0

Taj Mahal India by Lidl Tour

Ieri a început Târgul de Turism al României, la Romexpo și, până duminică puteți merge să căutați printre super-oferte și să alegeți unde mergeți în vacanță anul acesta.

Printre noutăți, probabil cel mai tare circuit este cel lansat de Lidl Tour: 30 de zile în jurul lumii. Pe scurt, un mega-tur în 7 țări și 13 orașe, cu zboruri și cazare cu mic dejun incluse, asistență turistică și transport cu autocarul în toate excursiile incluse în ofertă la 8999 euro/persoană.

****

Norocoșii care își vor lua vacanță o lună întreagă vor ajunge în cele mai populare destinații din lume, pe 4 continente și, pe lângă monumentele istorice și obiectivele pe care le vor vizita – de exempluTaj Mahal în India sau Marele Zid Chinezesc din Beijing -China, vor ajunge și în locuri incredibile, ca Parcul Naţional Fuji – Hakonedin Tokyo din Japonia, Rio de Janeiro și o insulă din Hawaii. Dacă ar fi să rezumăm, e o vacanță cu de toate, un combo între turismul istoric, cel cultural și cel de leisure. 

Circuitul include 28 de nopţi de cazare în cameră dublă la hoteluri de trei şi patru stele, mic dejun, transport cu avionul în toate destinațiile propuse în itinerar, bagaj de cală, bagaj de mână şi achitarea taxelor de aeroport. În plus, pentru a asigura confortul participanților la tur, pachetul include nenumărate beneficii unice, precum transport cu autocare moderne în toate excursiile şi asistenţă turistică în limba română.

În Asia, participanții la tur vor petrece 10 zile, timp în carepot vizita mausoleulTaj Mahal din India, Marele Zid Chinezesc din Beijing -China, sau Parcul Naţional Fuji – Hakonedin Tokyo,Japonia. La 6146 km distanţă de Țara Soarelui Răsare, după un zbor de şase ore cu avionul, urmează un prim popas pe continentul american, pe o  insulă din arhipelagul Hawaii, unde turiștii se pot relaxa timp de 6 zile. Circuitul…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.