20 de ani de la înființarea O-Zone,15 de când nu-și mai vorbesc

0

În tot acest timp, cei trei nu au dat nas în nas decât întâmplător, pe la evenimente, în Rusia sau în țările ex-sovietice. O singură dată, în 2017, un buget generos, pus la dispoziție de Primăria Capitalei și de cea din Chișinău, i-a motivat să uite două zile de cauzele despărițirii.

În ciuda acelei reuniuni de conveniență, relația dintre Dan Bălan și colegii pe care i-a disponibilizat a rămas aceeași: nu-șiu vorbesc. Iar Radu și Arsenie încă îl indică pe Dan, care acum este jurat la „Vocea Ucrainei”, drept vinovat pentru dispariția O-Zone, o trupă care a vândut 8 milioane de discuri.

Toți trei cu faima, doar unul cu banii: «Erau zile în care nu aveam bani de pâine»

„Eram conștient că nu va dura mult să împărțim succesul în trei, ceea ce s-a și întâmplat. Ar fi multe lucruri de povestit despre O-Zone, iar unele i-ar șifona rău imaginea și postura de «fenomen» lui Dan Bălan și nu ăsta e scopul meu. În primul an de activitate, am susținut nenumărate spectacole în orașe din Moldova, din care eu mă alegeam doar cu aplauzele publicului și cu nici un beneficiu material. Nu au existat nici un contract și nici o remunerație clar stabilită pentru munca și efortul depuse, toate câștigurile erau gestionate de Dan Bălan, cu toate că munceam cot la cot la spectacole, în sala de repetiții sau în studioul de înregistrări. Atât eu, cât si colegul meu Arsenie ne mulțumeam cu dragostea și aplauzele publicului, erau zile în care nu aveam bani de pâine! Împreună eram o putere, un fenomen. Separat, fiecare din noi era doar o parte dintr-un întreg, dar lucrul ăsta a fost de neconceput pentru Dan”, ne-a declarat Radu Sîrbu.

Iar Arsenie i-a susținut varianta: „Faima nesperată l-a făcut pe Dan să regrete că este nevoit s-o împartă cu ceilalți. S-a întamplat exact ca în cazul în care doi sau mai mulți amici iau un bilet…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.