11 semne că te străduiești prea mult să îți faci relația să meargă

0

Mulți oameni încearcă prea mult pentru că relația în sine este problematică. Poate că nu rezolvați anumite probleme importante, sau poate că partenerul nu vrea să depună eforturile necesare atunci când este vorba despre crearea unei relații sănătoase.

Incompatibilitatea poate să fie un alt factor, iar aceasta uneori poate să fie reparată, dar nu întotdeauna. Incompatibilitatea poate fi redresată și rezolvată uneori printr-o simplă înțelegere a nevoilor celui de lângă tine, comunicarea acestor nevoi și oferirea posibilității de a le rezolva.

Dacă discutați, vei putea vedea, poate, că partenerul își dorește să facă un copromis sau că lucrurile încep să fie mai echilibrate. Este important, totuși să fii sincer cu tine și să privești relația dintr-o perspectivă exterioară. Este o relație sănătoasă? Merită efortul? Dacă nu, atunci vei începe să experimentezi uneie dintre problemele de mai jos, despre care experții spun că ar fi semne care arată că relația ta nu ar trebui să existe.

1. Nu poți repara ruptura emoțională

Dacă simți că ai încercat să repari problema emoțională dintre voi, dar că partenerul refuză să lase de la el, poate că ar trebui să te distanțezi și să vezi cum este cu adevărat relația ta.

Ambii parteneri trebuie să lucreze împreună pentru a crea o prietenie și o relație apropiată, așadar dacă lipsește conexiunea emoțională, poate că nu merită. Desigur, doar tu poți decide ce pare corect. Nu există relații perfecte’. Dar nu ar trebui să simți nici că ești singura persoană care depune eforturi.

2. Simți că te obosește

Relațiile pot fi dificile – dar nu trebuie să fie greu 24/7. Dacă simți că partenerul te trage în jos, acesta poate să fie un semn că relația nu merită efortul.

Dacă simți că relația și timpul petrecut împreună…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.