11 lucruri pe care partenerul nu le va permite în relația voastră dacă este „alesul”

0

Dacă acesta este „The One”, este important să fii conștentă de lucruri pe cfare acesta nu le face. Sau de lucrurile care lipsesc în relație – în sensul bun.

Cel mai bun mod prin care îți poți da seama că ai găsit partenerul perfec este prin analiza acțiunilor sale în legătură cu tine și cu relația voastră. Dacă acesta dorește să creeze o relație sănătoasă, va încerca să elimine certurile toxice, neînțelegerile și situațiile care nu sunt sănătoase pentru relația voastră.

Iată câteva lucruri pe care partenerul nu le va permite în relație dacă aste Alesul

1. Amenință cu despărțirea

Să crezi că cineva este Alesul înseamnă să nu ameninți cu despărțirea. Trebuie să recunoști că ești implicat chiar și atunci când treceți prin vremuri grele. Acest lucru înseamnă să vă străduiți să comunicați și să vă ascultați unul pe altul, pentru a găsi o cale de mijloc, în loc să vă spuneți lucruri urăte atunci când sunteți nervoși unul pe celălalt.

2. Pune interesele altcuiva pe primul loc

Dacă partenerul tău este Alesul, te va pune pe tine pe primul loc. Acest lucru nu înseamnă că nu puteți avea vieți separate, în afara relației.

3. Renunță atunci când treceți prin vremuri grele

Chiar dacă vă certați și treceți printr-o pasă proastă, un partener se va strădui să rezolve problemele. Dacă partenerul tău este alesul, va încerca întotdeauna să facă relația voastră să meargă. În timpul perioadelor dificile, acesta nu va renunța la tine sau la legătura dintre voi.

4. Încearcă să te schimbe

Deși este bine să vă ajutați unul pe celălalt în timpul provocărilor pe care le întâlniți și este bine să învățați lucruri noi, partenerul potrivit nu te va forța să faci nimic și nu te va face să te simți rău în legătură cu persoana ta.

Partenerul…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.