10 defecțiuni care apar când nu folosești mașina. S-o ții în garaj e inutil

0

Îți prezint un top cu 10 defecțiuni care apar când nu folosești mașina mult timp. Chiar dacă vrei să-ți menajezi automobilul și-l scutești de traficul aglomerat din oraș și de gropile din asfalt, tot se va defecta.

La fel care toate lucrurile care sunt făcute pentru a fi folosite zilnic, mașina se poate defecta și ea din cauză că nu este utilizată la adevăratul său potențial sau e ținută în garaj sau în parcare.

Trebuie să fii conștient că nimic din ceea ce este creat de om nu este perfect. Se deteriorează în timp. Asta indiferent de modul în care-l utilizezi sau îl menajezi. Automobilele sunt unele dintre cele mai durabile obiecte, atât timp cât sunt conduse corespunzător și nu sunt implicate în accidente din care ies cu daună totală.

Îți prezint mai jos o listă cu zece posibile defecțiuni la mașinile care nu sunt mișcate din loc cu lunile sau poate cu anii, chiar și dacă sunt noi.

Top 10 defecțiuni care apar la mașini nefolosite

Anvelopele

Aș spune că anvelopele sunt primele care încep să dea semne de deteriorare, nu după luni de nefolosință, ci și după câteva săptămâni, în funcție de calitatea lor și de condițiile în care sunt ținute, precum și de masa mașinii.

Pe măsură ce automobilul staționează o perioadă lungă de timp, presiunea în pneuri scade din cauza greutății/gravitației. anvelopele vor ajunge să capete o formă plată la contactul cu solul și s-ar putea să nu-și mai revină nici după ce le umfli iar. Dacă sunt ținute și în soare, vara, pe caniculă, se deteriorează și mai repede.

Frâna de mână

O altă defecțiune poate interveni la nivelul frânei de mână trase la un autoturism ținut în garaj/parcare cu lunile, fără să fie slăbită. În funcție de condițiile de mediu, arcurile pot să ruginească, dar, cel mai important, se vor slăbi, pentru că stau întinse prea mult timp (aceste arcuri oricum se…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.